lørdag den 4. august 2012

THE NEWEST TATTOO

PhotobucketPhotobucket
Jeg fik lavet denne tatovering d. 23. i sidste måned. Jeg er ked af, at der gik så lang tid, før i fik den ordentligt at se, men den skulle lige komme sig. Jeg skal ind i næste uge og have tegnet den op og glæder jeg mig bestemt ikke til. Det er godt nok den mest smertefulde tatovering, jeg har fået lavet indtil videre. Der står "You could love me or not, but either way I've got to wake up to face another day tomorrow morning". Det er en del af et omkvæd af den fantastiske kunstner Dub FX i sangen "Love me or not". Ikke en særlig kendt kunstner, men hold kæft han er cool. Jeg har længe ville have dette tatoveret og nu skete det endelig og jeg er så glad. Den sidder et perfekt sted, for når man bare rykker armen det mindste, kan man se den, mums. Tit hvis man mister nogen i form af en ven, en kæreste eller nogen tæt på en dør, så har man en tendens til at grave sig ned i et hul. Man må huske, at der også er en dag i morgen og lige meget hvad skal op igen og at livet går videre. Livet går videre lige meget, hvad der sker.

Ps. hør lige sangen. Den er fantastisk, sørgelig og optimistisk, og jeg kan sige jer, at den har jeg tudet til mere end en gang.

3 kommentarer :

 1. Faldt lige over din blog, og synes det er ekstremt forfriskende med din stil og selve "atmosfæren" på din blog. Godt gået !

  SvarSlet
  Svar
  1. Ih dit dejlige menneske! Det er lige sådan en kommentar, som giver mig blod på tanden! Tak, tusinde tak!

   Slet
 2. Overdrevet lækker tattoo!
  Btw. Jeg er din følger nummer 100 på bloglovin! elsker dit arbejde !

  SvarSlet