tirsdag den 7. august 2012

RAIN

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket
Som den flittige blogger jeg nu engang prøver at være, nu her hvor jeg har ferie, besluttede jeg mig, at cykle ud i skoven for at tage billeder. Da jeg er nået halvvejs derud, begynder det at regne. Jeg går ind i skoven, da jeg tænker, at det snart holder op og at bladene tager lidt. Jeg tog fejl. Jeg blev fuldstændig gennemblødt og måtte gemme mit kamera inde i jakken, som også var helt gennemblødt. Jeg fandt dog et sted i skoven, hvor der ikke trængte lige så meget vand igennem, men der var skaden sket.. Jeg kunne ikke andet end at grine, for lyden og duften af regnen var så fantastisk og så var det bare så komisk og flot. Så begyndte solen at titte frem igennem regnen og jorden begyndte at dampe. Det var en smuk oplevelse, der ville noget. Så ingen outfitsbilleder i dag, for jeg nægte at bevæge mig udenfor resten af dagen!

20 kommentarer :

 1. Wow hvor er billedet med dit hår dog bare smukt!

  SvarSlet
 2. Utolig smukke og inspirerende billeder!

  SvarSlet
 3. Hvor er det bare synd :-( Men hvor må det bare have været et smukt syn ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg blev sgu også lidt irriteret, men det var sgu en oplevelse!

   Slet
 4. De billeder du har taget på de sidste er et niveau højere end det du tidligere har lavet, synes du har udviklet dig og i en god retning. Jeg følger med glæde den måde du blander melankoli ja og yndefuldhed, tja giver det mening ??? Når men du har en tilfreds læser i mig <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jeg rigtig, rigtig glad for at høre. Jeg føler også selv, at jeg kan mærke, at jeg har rykket mig, og det er vildt lækkert. Og hvor er jeg dog glad for, at du læser med og er tilfreds!

   Slet
 5. Jeg er meget forelsket i dine billeder Amalie. Hold da kæft, det er altså imponerende!
  -Molly :)

  SvarSlet
 6. Wow, hvor er det nogle smukke billeder! Lige min stemning! Mmm.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hihi, tak søde Maria! Dejligt at høre ;-)

   Slet
 7. Simpelthen så smukke billeder! http://weareallmonstersindside.blogspot.dk/

  SvarSlet
 8. Svar
  1. Tak, tak, tak skal du have Emilie ;-)

   Slet
 9. Åh hvor er det godt fanget amalie!! Lyset, dråberne, dampen og stemningen er virkelig perfekt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak Emma! Det er altid de helt tilfældige billeder, der bliver bedst! Tak!

   Slet