onsdag den 15. august 2012

PÅ TUR

PhotobucketPhotobucket
Som nogle af jer nok ved, tog jeg til København i mandags. Jeg skulle egentlig ind og have tegnet min nyeste tatovering up. Jeg havde ringet til dem og mailet, men intet svar, så jeg tænkte, at jeg blev nødt til at tage derind. Men tror I at de havde tid? Fuck no. Hold da kæft jeg var sur, da jeg var taget hele vejen fra Næstved, da de ikke kan finde ud af at tage deres telefon. Da jeg kom sad alle tatovørerne og røg og det ville maks tage 10 minutter, men næ nej. Så nu skal jeg bruge penge IGEN på at tage til København på lørdag, for at få den tegnet op. Ja, et surt opstød, men det er dårlig service.

Men jeg foresatte min tur til København, for jeg elsker sgu byen. Jeg havde taget mit kamera med, da jeg tænkte at jeg bare ville nyde mit eget selskab og bare tage billeder af byen. Men min selvtillid var ikke skide stort og følte mig lidt udsat, så det blev ikke til andet end disse 2. De 2 drenge på violinerne var ufattelige dygtige og ham på flaskerne var sgu cool. Jeg købte ikke andet i KBH end min brors fødselsdagsgave, så ikke så meget spændende dér. 

I dag er jeg startet i skole. 3.g'er - endelig! Sidste år! Det er dejlig at kunne se lys for enden, men allerede i dag snakkede lærerne om SRP. Slap dog af man, lad os lige starte? Men i dag startede over 500 nye 1.g'ere og det er sgu mærkeligt. Nu er vi det ældste. Det er sgu gået hurtigt og jeg glæder mig så meget til at få huen på, så jeg kan komme "rigtig" i gang med livet. Det lyder mærkeligt, men jeg glæder mig bare til at komme i gang med en uddannelse der virkelig interesserer mig og glæder mig til at flytte hjemmefra! Jeg vil rigtig gerne fortælle jer, om mine fremtidsplaner, men det bliver i et andet indlæg. 

4 kommentarer :

 1. Hvor har du fået lavet den tatovering, der skulle tegnes op? For det lyder godt nok som skod-service. :-(

  SvarSlet
  Svar
  1. The Old Barber Shop.. Du ved, dem fra TV. Berømmelsen har steget dem til hovedet. Jeg kan hvertfald sige, at jeg ikke kommer tilbage...

   Slet
 2. Jeg er lige startet i 1. g og hold da op hvor er det hele dog bare forvirrende. Kan ikke engang huske hvad folk i min egen klasse hedder, og spænede rundt i 15 minutter for at finde ud af hvor jeg skulle have tysk henne.. :-D
  Og billederne er virkelig fine, er helt vild med lyset!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hihi, jeg kan godt huske, da jeg selv var i det. Det var skide hårdt! Men hold og lykke med det!!!
   Og tusinde tak!

   Slet