torsdag den 23. august 2012

MY SHOES

Photobucket Her er alle mine sko, i mange farver, i hvide, sort, høje, lave, beskidte og helt nye. Det her de sko som jeg faktisk bruger, for jeg har jo mange andre sko såsom løbesko, sutsko og meget mere. Men her er der 12 par sko og jeg elsker dem alle. Photobucket Det her er da to par Dr. Martens som jeg har, modellen hedder Brogues og er sindssygt lækre, måde de hvide og de sorte er købt på denne hjemmeside på tilbud. Generelt er det en pisse fed hjemmeside, men de har nok ikke de Dr. Martens længere. Mine sorte par Dr. Martens er de sko, som jeg går alle mest med og jeg elsker dem simpelthen. Man går skide godt i dem og de er røv fede. De hvide er bare så søde og uskyldig, love it. Photobucket Her er 2 ud af mine 3 par vans. De har været igennem meget med mig efterhånden - diverse ferie, skovtur og ikke mindst Roskilde Festival, som nok var den største dræber. Mine store vans er nok dem, som jeg har været aller gladest for af alle sko. De gnaver ikke, de trykker ikke nogle steder, de er klassiske og går til det mest og så er de super rare at have på. De blå er en lidt anden model og desværre også lidt for store, men ikke noget, som jeg lægger mærke til. De blå er med for så de er perfekte om vinteren. De er bestemt også nogle af mine favoritter. Photobucket Disse sko er mine 2 loafers og er så fine. De er mere feminine end mine andre par sko og ikke så voldsomme. De hvide loafers er fra weekday og gnaver desværre en smule, men de er perfekte til en lang blomstret nederdel og en sød hvid skjorte - så sødt! De sorte loafers er fra ARA og købt i en rigtig bedstemor-butik, men jeg kunne ikke lade være. De skinner og er super rare at have på, da de er designet til komfort. De har dog en hæl, som jeg ikke kan lide, men med lige dét, kan jeg godt gå på kompromis! Photobucket Her er mine sidste 2 par sneakers, som jeg også er sindssyg glade for! Som I kan se, er jeg en rigtig sneaker girl, hihi. Men mine adidas er et par måneder gamle og de er så lækre at gå i - de har virkelig en god pasform på foden! Jeg bruger dem dog ikke så meget, da så mange har fået dem efterhånden, så de er bare lidt til pynt lige nu, men jeg kunne aldrig drømme om at sælge dem. De skal bare stå der, indtil jeg tager dem ibrug igen en dag. De andre er et par sneakers fra Vans, som jeg købte til en billig pris, da jeg var på Roskilde. Jeg ELSKER dem og synes at de er super fede, men de sidder så dårligt og giver de ondeste vabler, så jeg er desværre lidt negativ, da inden af mine andre vans gnaver, men jeg skal bare have plaster på, så går det, men det er ærgeligt, men ih hvor er de fine. Photobucket Dette er mine lidt vildere sko - mine plateau sko. Mit bedste køb nogensinde var mine Creepers fra Underground. Underground er det "rigtige" mærke, hvad angår creepers og lige på det punkt, så ville jeg have den ægte vare, trods at de var RØV dyre. Mine er desværre lidt store, så jeg ryger lidt op af den og skal binde dem super hårdt, men jeg elsker dem. De er rå og folk glor altid røv meget og især små børn kommenterer dem. De er gode til at pifte et helt normalt outfit op, men det gør pisse ondt af vrække om i dem, da hele ens ankel kommer ned at ligge - av av. Men det er ikke mit sidste par sko fra Underground. De andre sko(De sindssygt høje) er fra Nelly og kostede kun 80 kr! Jeg går ikke med så høje sko, men de var bare så fede og billige så - hvorfor ikke? Jeg har dog kun brugt dem én gang, da jeg ikke er så godt til sådan noget, og min frygt for at brække anklen bare er for stor. Men de er SÅ fede og håber sådan, at jeg får brugt dem i fremtiden - indtil da, står de bare til pynt. Photobucket De sidste par sko hér, er egentlig de samme, blot i forskellige farver. De er begge købt i H&M sidste år og synes egentlig, at jeg skulle vise jer dem. Jeg brugte dem meget, lige da jeg købte dem, men nu står de bare på mit gulv. Jeg synes at de er ret søde og klassiske trods at de har den dårlige H&M kvalitet. Jeg bruger dem ikke mere, men jeg burde bare se at tage dem i brug igen!

12 kommentarer :

 1. Har lige læst det hele! Godt formuleret, og fantastiske sko! :-)

  SvarSlet
 2. Wow! Vildt fede sko du har dig dér!

  SvarSlet
 3. Dine vans er ved at dø. :-(

  SvarSlet
  Svar
  1. I know... Det er så trist!
   Ps. skal nok snart svare på din mail, i promise!

   Slet
 4. Virkelig fine sko - der er dog flere anerkendte mærker, der sælger creepers, underground er bare det mest mainstream :) men demonia og T.U.K. (to name a few) laver fine creepers i ægte ruskind og til nogenlunde den samme pris, hvis ikke lidt billigere.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak! Når for Søren, det vidste jeg ikke, det må jeg lige tjekke ud! Tak for tippen :-)

   Slet
 5. Åh, for fanden, alle dine sko er virkelig to die for! :-)

  SvarSlet
 6. Skide tak, altså ;-) Nu fik du mig jo lige til at investere i de hvide brogues fra Dr. Martens, som var på tilbud til ingen penge på Shoescribe. Bare lige et tip til jer andre...hvis I er hurtige, er de der stadig. Og ellers en lækker kollektion, du har dig :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hihi, hovsa! Men de er jo fantastisk billige! Man kan jo ikke lade vær! ;-)

   Slet