lørdag den 4. august 2012

LIDT MERE SLØRET

PhotobucketPhotobucket Jeg fik en forespørgsel fra en sød læser omkring en anbefaling af et 35mm okbejtiv. Så kunne jeg lige så godt vise jer mit eget! Jeg fik det egentlig i fødselsdagsgave, men fik aldrig vist jer det, men hold da kæft, hvor jeg elsker det. Objetivet er fra lavet af Nikon og hedder AF-S DX NIKKOR 35mm f/1.8G. Det er perfekt til portrætter og giver en helt fantastisk effekt. Det er det eneste obejtiv jeg bruger, så alle mine billeder fra begyndelsen af maj er taget med dette. Da jeg var på nikon kursus for nogle måneder siden, lærte jeg også, at det er dette objektiv, der minder mest som det vi ser med det blotte øje. objektivet kan også lukke meget mere lys ind end normalt, så blitz er ofte slet ikke nødvendigt.

Photobucket
Som i kan se på dette billede, så gør det billedet meget mere sløret, og det elsker jeg! Objektivet gør bare billedet magisk og det er den egenskab, at det bliver sløret, jeg elsker! Det er det bedste objektiv, jeg længe har prøvet. Så det kan hvertfald varmt anbefaldes. Ps. Det er også helt perfekt til outfitbilleder.

2 kommentarer :