søndag den 5. august 2012

GIRLY

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket
Jeg var som sagt i Roskilde i fredags med en rigtig dejlig kollega/veninde. Vi skulle egentlig bare spise på Bones, men alligevel endte det med at vi begge fik brugt et par hundrede kroner. Men i Roskilde har de en Gina Tricot, og jeg er virkelig overrasket over den. Normalt siger det mig ikke så meget, men jeg var hooked! Det sjove er bare, at alt jeg købte derinde, undtagen de 2 t-shirts, var på tilbud og til 50 kr. Fuck et fund. De 2 nederdele og ombre kjolen. Jeg synes selv, at de er helt fantastiske. De 2 t-shirts er også fra Gina Tricot og er deres "Perfect T-shirt" og det er de godt nok. De sidder fantastisk(ikke for stramt og ikke for løst), går okay højt op i halsen og er lavet i en lækker kvalitet, mums. Det sidste køb er blondekjolen. Jeg synes, at den er fantastisk! Den er så sød og romantisk, og så elsker jeg, at det ligner, at den er i 2 dele. Jeg ville dog bare ønske, at den var længere eller var en t-shirt i stedet for en top. Men uh hvor er den lækker, and guess what? Den er fra Vila. En af de steder, hvor jeg aldrig kommer, så jeg er virkelig overrasket. Et fund synes jeg selv. Den vil se knald godt ud til de nye Dr. Martens jeg får ind af døren i næste uge. Kan I gætte hvilke det er?

Ingen kommentarer :

Send en kommentar