mandag den 6. august 2012

BLACK

PhotobucketPhotobucketPhotobucket
T-shirt: Gina Tricot | Nederdel: Vintage | Sko: Dr. Martens


Jeg er allerede forelsket i mine nye Dr. Martens, de er så skønne. Denne nederdel er min farvorit. Den har været i stykker i lang tid, men i går fik jeg endelig taget mig sammen til at få den lavet og uh hvor jeg har savnet den. I dag har jeg ikke foretaget mig andet end, at jeg ville tage nogle billeder til jer, og så opdager jeg, at en del af min fjernbetjening til kamaraet var væk. Jeg gik helt i panik og kom i tanke om, at det vidste sted at jeg havde den, var i skoven. Så måtte jeg cykle ud i regnvejr, ud i skoven og måtte gå præcis det sted hen, hvor jeg var i går. Og ganske rigtig dér lå den og var helt våd. Heldigvis virker den stadig og jeg er glad og tilfreds! Nu står den på arbejde med nogle søde tøser!

4 kommentarer :

 1. Jeg elsker kontrasten mellem de hvide sko og det sorte tøj. Det er vildt lækkert!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak søde Matilde! Jeg var først lidt i tvivl, om man kunne blande det sammen! ;)

   Slet
 2. Jeg er vild med det sorte tøj tilsat de hvide sko, jeg har gjort ligende engang. Det er klart en af mine favoritter for tiden! :)

  SvarSlet