søndag den 26. august 2012

AUTUMN

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket
Top: Monki | Nederdel: H&M | Sko: Dr. Martens
Dette var hvad jeg havde på i går. Jeg gik et andet sted hen end jeg plejede, for jeg synes, at lyset var helt fantastisk. Det synes mit kamera så ikke. Det ville ikke tage billeder eller fokusere, så der er gået mange billeder tabt. Det er super ærgeligt, for mange af dem var fede, men fred være med det. I går var jeg til 18 års hos en fra min klasse. Min veninder og jeg var cyklet derop overbeviste om, at vi ikke gad drikke eller i byen. Men det var bare så hyggeligt da vi kom, at vi ikke kunne lade være med at drikke lidt. Vi cyklede dog hjem kl. 2, men jeg fulgte hende kun hjem, så cyklede jeg op i byen, for at mødes med nogle venner. Det endte med, at jeg var hjemme kl. 5 uden overhoved at være fuld. Det er en mærkelig følelse at være i byen uden at være beruset - det er så syret at overvære virkelig fulde mennesker, de gør de mest mærkelige ting.

7 kommentarer :

 1. Amen for fanden hvor er du bare dygtig. Det er så smukt

  SvarSlet
 2. Jamen altså. Dine billeder er så rå, og samtidig fine og uskyldige. Billedmæssigt er du uden tvivl min største inspiratinskilde!

  SvarSlet
 3. Er vild med dine billeder! Redigeringen sætter lige prikket over i'et! :)

  SvarSlet
 4. Du har bare talent for at finde og udnytte lyset!

  SvarSlet