onsdag den 11. juli 2012

ROSKILDE FESTIVAL I BILLEDER

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket Ja, jeg lever stadig, dog kæmper jeg. Jeg har været på Roskilde i sidste uge, men det var ikke noget at råbe hurra for. Jeg har følt mig alene, beskidt og syg. Jeg måtte tage hjem fredag, da jeg havde feber mv. Jeg kan sige mange ting om Roskilde, men det må blive i et andet indlæg (Forvent et surt opstød).

Jeg beklager mangel på indlæg, men sygdommen har gjort mig svag og ynkelig. I morgen tager jeg til Frankrig, og skal sidde i en lorte bil i så mange timer. Øv. Jeg glæder mig dog til at komme afsted, og mit elskede kamera skal selvfølgelig med.

Vi ses d. 23. Kys og kram til jer.

2 kommentarer :

 1. Som med-camp-kammerat er jeg da ked af at du havde en så dårlig oplevelse. Men enten elsker man Roskilde, eller også gør man ikke. Surt med den dårlige oplevelse for dig du!

  http://enknivspidssatanisme.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Tja, jeg kunne rigtig godt lide det til tider, men der var bare mange negative elementer. Det er svært at forklare.

   Slet