torsdag den 26. juli 2012

PROVENCE - FRANKRIG

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket I søndags kom jeg hjem fra min sommerferie med min mor, far, storebror og hans kæreste. Vi var i Provence i Frankrig. Det var dejligt vejr hver dag, der var en pool, fede omgivelser og alt i alt, rigtig afslappende. I får lige en langt indlæg fyldt med billeder, så i slipper for at blive bombet. Frankrig var dejlig og fyldt med søde katte og så blev kameraret også lige luftet lidt. Dog var jeg syg de første par dage efter en vild uge på Roskilde. Ret træls, når man skulle køre derned i bil, hvor man skulle sidde 3 på bagsædet.. Men det jeg bedst kunne lide ved Frankrig, var de små hyggelige gader i de små byer og ikke så meget storbyerne med alle bilerne, menneskerne og skidt og lort. 

Alle billederne er taget med mit Nikon D3100 og med mit 35mm objektiv. Næsten alle billederne er taget med lav blænde. 

4 kommentarer :

 1. wow du ligner din mor! hæhæ. og så er det nogle sindssygt gode billeder med masser af stemning i

  SvarSlet
  Svar
  1. Hihi, det får jeg tit at vide! Og mange tusinde tak Christina!

   Slet
 2. Virklig vellykkede billeder! Inspirerende som altid! :)

  SvarSlet