mandag den 23. juli 2012

DAGENS KØB

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket I dag har jeg været i København med min mor, for at bruge mit shoppingsbevis fra arbejdet(giver 55%) inde i den store H&M. Samtidig fik jeg lavet en ny tattoo, men den ser i snarest. Jeg har købt ret meget i dag, men utroligt nok blev det hele næsten sort, som er meget atypisk mig, men jeg er bare inde i en sort fase. Jeg har købt en kort top, en nederdel, en rygsæk samt en kjole fra MONKI, en t-shirt fra Weekday og til sidste 1 azymetisk kjole og 2 bluser fra H&M. Og jeg har ikke givet en skid for det på grund af min rabat fra arbejdet. Fucking nice.

6 kommentarer :

 1. Okay, det har ikke meget med indlægget at gøre, men elsker seriøst din blå væg! Jeg har selv en (spørg mig ikke hvorfor) lilla væg, og er pænt træt af den. Men for et stykke tid siden kom jeg i tanke om nogle billeder jeg havde set her på bloggen med din smukke blå væg, og virkelig, jeg har så meget lyst til at male min væg blå nu. Hæ, det var egentlig bare lige for at sige at du havde inspireret mig på det punkt! Og seriøst, det ser jo for fedt ud på disse billeder! :-))

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jeg da glad for at høre søde! Men seriøst, gør det! Blå er en farve der giver ro i sjælen og det er ikke engang løgn. Den gør mig glad for minder mig om himlen på en god sommerdag. Blå er farven på himlen og vandet, som er noget af det rareste at kigge på og det, som man ikke kan få nok af. Jeg kan ikke finde en grund til, at du ikke skal male den ;-)

   ET STORT KRAM TIL DIG

   Slet
  2. Har også tænkt på at det skal være mit sommerprojekt! Hihi. Og et kram tilbage!!

   Slet
 2. Fuck man, jeg elsker det hele.

  SvarSlet