tirsdag den 24. juli 2012

AUTOPILOT

Photobucket
Tiden flyver afsted, du griner, du græder, dine tanker strømmer i dit indre. Pludselig vækker du op, som var du i en drøm. Er du virkelig her? Hvem snakker jeg med? Hvordan er jeg havnet her? Du svømmer rundt i dit indre og lader verden rundt om passere forbi og lader dig blot glide med. Du forstår ikke, hvad der sker rundt omkring dig, men er en del af det. Du kører på autopilot. Svarer på tingene som du plejer, gør som du plejer, men har ikke hovedet helt med. Er denne verden ægte?

Mit liv i de sidste 4 måneder har været mærkelige, uvirkelige og hårde. Når jeg kigger på mig selv nu tænker jeg bare; Hvornår fik jeg den her piercing? Hvor kom tatoveringerne fra? Har jeg virkelig været på studietur? Roskilde festival - skete det? Tingene har været surrealistiske, da hele mit liv ændrede sig drastisk og visse drømme for fremtiden ødelagt. Nu er jeg her, 4 måneder senere, 5 tatoveringer rigere og stærkere end før(måske ikke endnu, men det kommer). Jeg glæder mig til 3.g og glæder mig til det nye liv der venter mig. Forhåbentlig en lejlighed i København næste år, fotografuddaannelse og forhåbentlig bare en masse kærlighed og for en gangs skyld ægte venner (Jeg har dog visse guldklumper i blandt)

Jeg ville ønske, at denne autopilot følelse ville forsvinde, så jeg kunne nyde alt fuldt ud. Amen.

2 kommentarer :

  1. hvor kan man købe sådan en ring som du har i næsen?

    SvarSlet
    Svar
    1. Den her har jeg købt i glitter til ingen penge ;-)

      Slet