lørdag den 23. juni 2012

VACATION

Photobucket
Lige pt læser jeg til min eksamen på tirsdag. Jeg har været utrolig doven, men nu har jeg lidt halv travlt. Jeg har fået læst en ud af 5 emner, men man skal vel starte et sted, og jeg tror bare også, at jeg alt for høje forventninger om, hvad vi skal kunne. Det er jo kun et C-niveau fag. Men alle begynder efterhånden at få sommerferie og studenterne(kursister mv) begynder at blomstre frem, og nu glæder jeg mig bare til, at det blive min tur næste år. Tillykke til alle jer der har fået hue på og selvfølgelig også jer, som er gået ud af folkeskolen. Billedet er forresten et jeg tog på vej til Italien på vores studietur. Det var min første flyvetur. Jeg var ved at skide i bukserne af skræk.

Om en uge starte Roskilde Festival og jeg er spændt og nervøs. Det er første gang, at jeg skal på festival og jeg ved ikke, hvad jeg skal gøre af mig selv. Jeg ved ikke, hvad jeg skal have med, hvor mange penge, hvor meget sprut, I AM LOST. Jeg skal ud og handle ind med en veninde på torsdag, så der håber jeg dog, at jeg får lidt mere styr på det, men jeg må bare sætte mig ned og lave en liste. Men hold da kæft hvor jeg glæder mig, jeg glæder mig til at kunne slippe alle tøjler og bare give den gas og jeg glæder mig til at gøre noget god musik! Hvor mange af jer skal afsted? 

Når jeg kommer hjem fra Roskilde går der kun lige en halv uge og så smutter jeg til Frankrig med min familie. Det bliver dejligt at komme så meget væk. Ned i varmen og væk fra alt det sædvandelige. Så når jeg kommer hjem fra Frankrig regner jeg med at blive tatoveret, hvis jeg ellers har penge og hvis jeg kan få tid. Og så er sommerferien jo næsten gået og så starte 3.g. Gud hvor jeg glæder mig til den kommende måned.

Ingen kommentarer :

Send en kommentar