onsdag den 20. juni 2012

SHOES I WANT

Photobucket

Jeg trænger til nye sko. Mine elsker sort vans skal med min på Roskilde, og jeg tror desværre ikke, at de klarer den. Så der skal hvertfald købes et nyt par vans, og det bliver meget muligt de lyseblå. Et Dr. Martens ville da heller ikke skade. 

16 kommentarer :

 1. Tror heller ikke mine vans klarer den gennem ros, men håber da inderligt at mine creepers gør!! Hvis ikke, så ville det jo være en ganske ok trøst, hvis par nummer 3 og 6 pludselig indfandt sig i min samling. Ak, de sko, mit hjerte sukker sådan efter dem.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg ved ikke, om jeg tør at tage mine creepers med! De er mine små babyer, og til den pris, på de virkelig ikke gå i stykker!!! Men et par Dr. Martens ville jeg godt eje!

   Slet
  2. har heldigvis ''kun'' giver 500 bobs for mine creepers, så det går lige (selvom de også lidt er mine babyer) :-) men et par docs, ja... Har kun et par med for i, og det er sgu nok lige lidt for varmt ;-)

   Slet
  3. Jeg ville også bare være bange for, at få den stjålet, men de ville passe på fantastisk til et outfit på Roskilde! Men ja, for er måske lige lovligt meget :-D

   Slet
 2. Jeg har et par double sole sorte creepers, og jeg vil så gerne have et par Dr. Martens. Uhhh!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har jeg også, og de er mine små babyer! Og uh, et par Dr. Martens ville ikke gøre noget!

   Slet
 3. Nummer 5 taler til mit hjerte :o)

  SvarSlet
 4. Fucking fede alle sammen! Men de dr. Martens der, er nok de mest uimodståelige:-)

  www.bellasbobler.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er også dem, som jeg først har tænkt mig at erhverve ;-)

   Slet
 5. ih.. nogle gange ville jeg virkelig ønske at resten af verden ikke havde fået øjnene for dr. martens og creepers, så kunne jeg (og goterne) have haft dem i fred. du skal dog nok kunne bære dem. men for pokker, hvor havde det været lækkert.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg ved, hvad du mener! Jeg elskede lige da jeg havde fået min creepers, de var så unikke, men det er ligesom lidt gået af. Men sådan er mode. Det kommer og går, og vi alle ved jo, at hvertfald Dr. Martens ALDRIG går af mode ;-)

   Men trust me, I know how you fell sweety.

   Slet
  2. hehe, så forestil dig at have haft creepers i et år eller to, og så pludselig se dem i magasiner og så overalt på gaden. og det med dr. martens tror jeg ikke holder, for indtil for omtrent halvandet år siden var der ikke ret mange, der gik i dem, og der var de forbeholdt goth-, punk- og skinheadkulturen :) det er bare et modefænomen ligesom alle andre.

   Slet
  3. Jeg kan sagtens forstå dig. Men kan ikke gøre skide meget ved det. Jeg hader også når ting bliver mainstream, men fuck it, man må gå efter hvad man kan lide. Enten kan vi elske tingene mens de er der, eller gå og være bitter over andre har det. Ja, det er skide irriterende at se at alle går i det man elsker, men hvad kan man gøre. That's fashion. :-)

   Slet
 6. Drømte jeg havde de lave dr. martens i nat. Er ret mut lige nu

  SvarSlet