onsdag den 6. juni 2012

NYE TATOVERINGER 2/2

PhotobucketPhotobucket
Her er så den anden tatovering. Den er lidt speciel. Den sidder på mit kraveben på min venstre side, MEN den sidder spejlvendt. Det vil sige, at man ikke kan læse den, hvis man bare kigger på den, men at man kun kan læse den, når man kigger i et spejl. Så jeg kan selv læse den, når jeg ser mig i spejlet. Teksten er "From nothing, comes nothing". Jeg har altid syntes, at det er et fantastisk ordsprog. Kort og godt; Hvis du ikke gør noget, sker der ikke noget. Jeg er rigtig godt til bare at give op og ikke prøve. Men nu er det nok. Hvis jeg ikke gøre noget, sker der ikke noget, og det gælder for så mange ting. Om det så er at lave lektier, træne, møde den eneste ene, tabe sig, socialisere, you name it. Det er lidt en reminder til mig selv om, ikke at give op.

Jeg er dog bekymret. Inden for de sidste 24 timer er nogle af bogstaverne ligesom tværet lidt ud. Jeg er ret bekymret, og jeg bliver rigtig ked af det, hvis det ikke bliver bedre. Jeg ved godt, at det bliver mere og mere utydeligt med tiden, men altså helt ærligt? Er der nogle der har noget erfaring med det?

Men ud over det, elsker jer den og elsker hvor den sidde. Når jeg har toppe på stikker den lige ud, og hvis noget der er lidt nedringet, kan man også se den. Det er fantastisk, men jeg håber dog, at det forbedres....

4 kommentarer :

 1. Hvor er det genialt, at den er spejlvendt. Det gør den lidt mere unik - og pisse lækkert citat, altså.

  SvarSlet
 2. Hvis jeg var dig, ville jeg tage forbi tatovøren og høre ad. Bare for at få ro i sjælen...

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har skrevet til hende, og hun siger, at jeg bare skal vente til de healer. Jeg har også forhørt mig med andre, og de siger, at det nok bare er nok blæk som sidder fast. Det bliver nok ikke siddende, for det er jo heller ikke dér, at nålen er kommet ind. Så jeg er mere rolig nu, og håber for det bedste!

   Slet