onsdag den 6. juni 2012

NYE TATOVERINGER 1/2

PhotobucketPhotobucketPhotobucket
Som i nok ved, så blev jeg tatoveret i går. Begge tatoveringer blev lavet i 4700 Ink Metinah. Her en den første af de 2 tatoveringer. Tatoveringen er som mange af jer har set, er et armbånd. Lige nu er den meget hævet, øm og ikke helt perfekt, så lige nu glæder jeg mig bare til, at den healer. Men det er et armbånd, som både min mor og jeg har fået lavet på højre hånd. Motivet har igen noget at gøre med min mormors død i 2009. Jeg har altid været kristen og troende, men uden et formål, men det hele ændrede sig, da jeg mistede en tæt på mig. Da jeg mistede min mormor, kom der mange tanker op i mit hoved omkring; Hvor er hun nu? Hvor er hun forsvundet hen? Hun kan da ikke bare forsvinde! Jeg fandt tryghed i at vide, at hun var et bedre sted, og at hun blev passet på. Siden da har Gud altid haft en speciel effekt for mig. Jeg har altid synes at kristendommen er smuk(I visse mængder) og korset er jo et så smukt symbol. Min tro er hvor jeg finder tryghed, når jeg er ked af det, hvor jeg sender bønder hen, når hele min verden falder sammen. Det er hvor jeg finder mening med livets skandaler og mirakler. Det er svært at beskrive mit forhold til min tro, men jeg kan ikke forestille mig et liv uden.

.. Men hold da kæft det gør ondt på indersiden af håndledet. Shit man!

7 kommentarer :

 1. Wauw! Den er virkelig fin :)

  SvarSlet
 2. Jeg elsker den ret meget, Amalie. Jeg har selv overvejet at få lavet et armbånd på mit højre håndled. Endda også med et kors. Jeg blev forelsket i idéen efter at have set smukke Pernille Rosendahl med det. Åh. Må. Ha'!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hihi, det er jeg glad for Anne Sofie! Og hvor tror du, at jeg har fået idéen fra? ;-)

   Slet
 3. Den er smuk! Og det er tanken bag også :)

  SvarSlet
 4. Ej hvor er den bare smuk! Har i lang tid ønsket mig præcis det samme, da kristendommen fylder meget i mit liv. MEN jeg er bare så bange for at det gør alt for ondt!

  SvarSlet