tirsdag den 26. juni 2012

NYE SKO OG SOMMERFERIE

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket
Nu har jeg da vidst også snakket noget om Dr. Martens den sidste tid. Jeg bestilte disse lækre Dr. Martens på denne hjemmesiden for en lille uges tid siden, og så kom de så endelig i dag. De er så overdrevet lækre og virkelig dejlige at gå i. Jeg skal på arbejde her kl. 4, så de skal helt klart indvies.

Men i dag har jeg været til eksamen i naturgeografi og jeg gik derfra med et stort 10 tal, så jeg er godt tilfreds.  Jeg har stadig ikke helt fattet, at det er overstået, og der faktisk "kun" er et år til, at jeg bliver student. Da jeg var ude på skolen i morges, gik alle de fine studenter rundt og var rigtig glade. Jeg glæder mig bare til, at det bliver min tur. Men nu har jeg sommerferie, men jeg skal lige ud på skolen engang mere, før at det er helt officielt, fordi  på fredag skal jeg til translokation, hvor jeg for første gang kan råbe "Sidste år". Det har jeg glædet mig til i SÅ lang tid nu, og nu begynder det hele at gå op i en højere enhed. Jamen hvor er det skønt!

6 kommentarer :

 1. Hvor er de egentlig cool - har aldrig været stor fan af dem, men de ser faktisk pænt godt ud, når de er på :-)

  SvarSlet
 2. Sikke en fin sammensætning af de lidt grove støvler og de helt fine sokker!
  ..og bare rolig, det sidste år er omme inden man ved af det! Det går lynhurtigt! (;

  SvarSlet
  Svar
  1. Hihi, mange tak! Hvis det stod til mig, havde jeg sådan et par sokker på hele tiden.

   Ja, det har du nok ret i! Det er hvertfald det jeg hører ;-) Men glæder mig nu til at få min hue på!

   Slet
 3. Hvor er de fine, er helt vild med kombinationen af de søde sokker og de rå og maskuline sko. Fedt fedt!
  :Maria

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusidne tak Maria! Sådanne sokker kan pifte et hvert outfit op! ;-)

   Slet