onsdag den 27. juni 2012

NEW BACIS DRESSES

PhotobucketPhotobucketPhotobucket
Jeg har haft et godt øje til disse kjoler fra H&M i noget tid. Der er enkle, koster ingen penge og har en fed detalje. I tænker nok; Det er bare en helt normal base kjoler? Men næ nej, der er en lille detalje. Kjolerne er nemlig længere bagpå end de er foran. Jeg så en pige i den hvide for nogle uger siden, og det så skide godt ud. Nu købte jeg mig en hvid og en sort, men den findes i sjove mønstre og andre farver. Ja, jeg lever i kjoler og nederdele. Fucking love it. 

2 kommentarer :

  1. Virkelig fine kjoler, er selv på udkig efter dem, da det ser så godt ud, at de er længere bagpå. Også rigtig fin blog du har, vil blive rigtig glad, hvis du vil kigge forbi min :-) www.annesofiemercedes.blogspot.com

    SvarSlet
    Svar
    1. Tusinde tak Annesofie! Jeg er ked af det langsomme svar... Men tusinde tak for de flotte ord, og jeg vil lige smutte forbi din blog!

      Slet