mandag den 18. juni 2012

MONDAY

PhotobucketPhotobucket
Så er jeg endelig tilbage efter en halvlang pause på grund af manglende internet. Det er irriterende, for jeg var lige røget ind i en god periode, men blev lidt kastet ud af det. Øv bøv.

I dag har været en dag, hvor jeg ikke rigtig har kunne være i min krop. Mit hoved har været ved at spring af alt for mange tanker. Jeg har brugt min dag på en cykle mig en tur, læse en bog(har faktisk læst en HEL bog i dag), tage billeder i skoven og ellers bare set "How I Met Your Mother".

I dag har jeg bare været trist, sur og har egentlig bare gerne ville være i mit eget selskab. Jeg er dog begyndt at læse rigtig meget, for jeg har faktisk læst 3 bøger på under 3 mdr. og 2 af dem har været inde for de sidste 2 uger. Shit dude. Jeg er også begyndt at tegne igen. Jeg har lidt, som jeg gerne vil vise jer.

Men hvad gør jer glade? Del jeres visdom, så jeg kan komme ud af nogle af disse hårde dag. Det er forresten 3 mdr. siden i morgen at mit hjerte blevet knust. Pisse fedt, for det er ikke blevet bedre. Jeg vil bare have flere tatoveringer.

10 kommentarer :

 1. Gå ud, hav det sjovt. Drik hjernen ud og mor dig! Sig fuck dig og smil. Hør god musik, se gode film og grin! Vær sammen med alle dem du holder af, og som elsker dig!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kan hvertfald sige en ting; jeg glæder mig til Roskilde! ;-)

   Slet
  2. Ih det lyder også fedt! :-)

   Slet
  3. Der skal den hvertfald have en skalle ;-)

   Slet
 2. Se noget SATC eller GG, reblog en helvedes masse billeder på tumblr, tilbringe tid med dem man holder af, bage kage og så spise det, danse rundt i undertøj på sit værelse til musik fra da man var lille, se platte film, kig på billeder fra gamle tider... ja bare nyd livet!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder som en rigtig god idé! Og lige i dette øjeblik sidder jeg og ser SATC! Nogle skide gode idéer!

   Slet
 3. Jeg lever højt på tanken om sommerferie! Det bliver så lækkert!
  Udover det, så synes jeg at det der gør en gladest er spontane idéer.. eller kage... ved nærmere eftertanke så stemmer jeg for kage! Jeg synes du skal bage! Jeg bliver altid glad af sukker! ;)
  Og så lige en opmuntrende tanke - du er skide dygtig, det burde kunne give dig lidt glæde ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg stemmer også for kage! Men ja, jeg har sommerferie her d. 26, og skal på Roskilde d. 30, så jeg glæder mig så meget! Det bliver hvertfald rart at komme helt væk og give den en skalle!

   Og mange tak, det giver mig glæde!

   Slet
 4. Jeg har tit de dér dage, hvor man er i sit eget selskab, og bare forsømmer tiden med en masse tænkning. Når disse tanker fylder for meget lytter jeg til musik, og det hjælper altid bare at høre musik og eventuelt tegne. Jeg elsker også at læse digte, og at tænke filosofi. Være lidt for sig selv, men ikke fokusere på at man er alene og at man mangler selskab, men at man har tid til at pleje sig selv psykisk. Og så får David Bowie mig altid i godt humør! :) Men jeg kan også anbefale at se serien Robin Färdig på dr mama, så får man det bedre med sig selv, hæhæ :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder som en god plan du har der! Det vil jeg hvertfald tage til mig ;-)

   Slet