onsdag den 6. juni 2012

THE LEVIS JACKET

PhotobucketPhotobucketPhotobucket
Min nye Levis jakke som jeg købte i Urban Outfitters i dag. Jeg var meget i tvivl, da det egentlig er meget mainstream, men jeg fik overtalt mig selv; for seriøst? Jeg elsker den. Den er fin, lækker, blå og lige hvad jeg vil have. Og jeg skal 100% have den på i morgen. Wup.

5 kommentarer :

 1. Hvis du elsker den, så skal du beholde den. At afvise noget udelukkende fordi andre går i det, er lige så - hvis ikke mere - tåbeligt end at vælge noget, fordi andre går i det. Synes jeg.

  DEN ER LÆKKER og meget dig!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det synes jeg, lyder meget fornuftigt Anne Sofie!
   og mange tak! Jeg elsker den også!

   Slet
 2. Åh hvor er den flot! Leder selv efter en af samme slags, men har den ikke været meget dyr? Urban Outfitters plejer at være meget dyrt...

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have Caroline! Men den koster 600 kr i butikken, men hvis man har studiekort, kan man få den til 540 tror jeg. Men ja, det er halvdyrt. Man kan jo sagtens få mange deminjakker som ligner, men jeg ville bare gerne betale lidt ekstra, bare for at det var det rigtige mærke. Nogle gange må man gerne være mærkedyr, hvertfald når det gælder visse ting ;-)

   Slet
 3. kan kun være enig med Anne Sofie. Vælg dog aldrig noget fra fordi det er noget alle andre har, det handler vel mere om at kunne lide det man går i, end blot at undgå at være mainstream. :-)

  SvarSlet