søndag den 3. juni 2012

AT VÆRE NOSTAIGISK

Photobucket
Østergade 2, hjørnet af Østergade og Riddergade, 1927 vs. 2012

Photobucket
Svaneapoteket, 1901 vs. 2012

Photobucket
Sct. Peder's Kirkeplads og Kirkestræde, 1870 vs. 2012

Photobucket
Axeltorv/Skomagerrækken, 1904-1905 vs. 2012

Photobucket Axeltorv m/Axelhus, Georg Christiensen og Løveapotektet, 1860'erne vs. 2012

Photobucket
Hjultorvet, 1935 vs. 2012
Photobucket
Stålgården, Ringstedgade, 1935 vs. 2012
Som skrevet på min facebook side i går, så ville jeg bruge min søndag eftermiddag på at tage billeder af downtown Næstved. Ja, det lyder ikke specielt spændende, men det var dog med et lille twist. Jeg købte for lang tid sidden en serie postkort af Næstved i 1800- og 1900-tallet. De er virkelig virkelig cool, og virkelig gamle. Jeg har måske 10 stk. og de kostede i alt 3 kr. Jeg har længe tænkt på denne idé, men i dag førte jeg den ud i livet. Jeg er selv rigtig glad for resultatet, og jeg håber da, at folk der bor i Næstved, godt kan se, hvor stederne er. Billederne er nok ikke særlig spændende, hvis man ikke opholder sig i Næstved, men jeg havde meget sjov med at tage dem. Jeg tror da at nogle mennesker på vivaldi, fik et godt grin, når jeg står og tager billeder af et postkort. Enjoy!

Btw... Outfitbilleder comming up!

12 kommentarer :

 1. Fantastisk ide. Tak for at du vil dele dine fotos med os andre :)
  Mvh.
  Birgitte Grejsen Møss

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen det var da søde lidt søde Birgitte! Jeg er bare glad for al den gode respons!

   Slet
 2. Hvor er det fint! Elsker den slags billeder! Har selv overvejet at gøre det med nogle af mine barndomsbilleder. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jeg glad for at høre Gunilla! Og gør det dog! Det er vildt spændende! ;-)

   Slet
 3. WOWWW nogle fede billeder! virkelig genialt og nytænkende :-)

  kram
  whoisbjoern

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tusinde tak! Det betyder meget for mig!!!
   Kram til dig også!

   Slet
 4. Hvor er det fantastisk, Amalie!

  Knus

  SvarSlet
 5. Fantastisk god idé!!
  Meget spændende, også selvom jeg aldrig har været i Næstved :)

  SvarSlet
 6. Det er jeg glad for at høre Marie! Tusinde tak <3

  SvarSlet
 7. Elsker det virkelig, og kunne sagtens se hvilke steder det var! Elsker at se gamle billeder af Næstved by.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jeg glad for at høre Nanna! Så er det ikke helt forgæves ;-)

   Slet