torsdag den 21. juni 2012

AT HAVE HUNDEHVALP

PhotobucketPhotobucket For 9 uger siden, fik vores søde lille hund en hundehvalp. Vi skal desværre ikke beholde hende. Hun er den dejligste hund i verden, og jeg kommer sgu til at savne det lille liv. Men efter min kamerapost i går, tænkte jeg at jeg ville ud og lege med blænde. Solen skinnede og vores lille hund var ude på græsset. Jeg synes selv, at det blev OK, men det er sgu svært at tage billeder af sådan en lille hund der farer rundt. Jeg havde en blænde på 1,8 og en ISO på 100. Jeg synes, det er vildt så meget blænde kan gøre, og hold kæft jeg elsker det. Elsker når de er sløret.

 Kan i gætte hvilken race hunden her? Hun er 9 uger og er ikke større end det der.

2 kommentarer :

  1. nej hvilken race er det? Den ser godt nok sød ud - kan godt forstå du er ked af at skulle af med den :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Det er en Chihuahua ;-) Hun er bare dejlig, er hun.

      Slet