tirsdag den 29. maj 2012

KVINDEIDEAL

Photobucket
Det er sjovt at se, hvordan kvindeidealet har ændret sig gennem årene. Et rigtig godt eksempel er dette billede af den græske kærligheds gudinde, Afrodite. Hun er ikke tyk, hun er ikke "en skinny bitch", men en sund kvinde, med lidt sul på kroppen, muskler og uden kæmpe bryster. Jeg synes, at modellers kroppe i dag er røv flotte og jeg ville da ønske, at jeg var så tynd, men jeg får det lidt bedre, når jeg kigger på gamle malerier og statuer. Jeg har set statue fra middelalderen, hvor idealet var at være tyk, fordi så viste man, at man fik nok mad. Det er jo helt vildt langt væk fra vores syn. Man er lækker og flot, når man er skide tynd og har et mini sixpack. Jeg har svært ved at forholde mig til det, men hvor ville jeg dog ønske, at der ikke var sådan et pres på alle de unge piger, inklusiv mig selv. Jeg har aldrig været pisse tynd, og det bliver jeg nok aldrig. That's life. Afrodite skulle være den smukkeste skabning i hele verden, så det er bare synd, at idealet nu er så uopnåeligt og i visse tilfælde farligt. Det er svært at skrive om dette emne, uden at støde nogen, men jeg synes, alle kroppe er smukke. De tykke, de tynde og dem midt i mellem. Kroppen er en fantastisk ting og lad os da alle hylde den i alle former og størrelser. 

Husk forresten at følge bloggen på facebook og bloglovin'! 

Kys Amalie

8 kommentarer :

 1. Et af de bedste indlæg til dato... Både på din blog og generelt bare i hele bloggerverdenen omkring det her emne!

  SvarSlet
 2. Uh Natascha! Du smigrer mig rigtig! Tusinde tak for din søde kommentar!

  SvarSlet
 3. Jeg sætter også virkelig pris på, at du har taget dette emne op. Piger i dag skal lære at fjerne deres hoveder fra modebladene og turde at beundre sig selv i spejlet. By the way - du er nice! Jeg elsker at læse din blog :-)

  http://wanderlustandotherdesires.blogspot.com/

  SvarSlet
 4. Jamen det var da så lidt søde Michelle! Og mange tak! Jeg er meget smigret! Hvor er du sød!

  SvarSlet
 5. God afslappet holdning du har til det, og fint billede du har fundet til indlægget :)

  SvarSlet
 6. Tak søde Marie! Jeg har savnet dine kommentare!

  SvarSlet