torsdag den 31. maj 2012

EN STOLT KVINDE

PhotobucketPhotobucketPhotobucket
Det der skete i dag, var at jeg fik endnu en tatovering. Den er rigtig fin, sidder helt perfekt og er dejlig enkel. Jeg fik lavet den her i Næstved i Dr. Bones Tattoo, og gav kun 400 for den. Jeg elsker kvinder, jeg elsker at være kvide, jeg elsker måden, som kvinder tænker på. Jeg kan ikke sige andet, end at jeg er stolt af hvem jeg er, hvad jeg står for, og af min femininitet.

Btw.. Skal også tatoveret på tirsdag (Ja, det skal vel laves, inden solen bliver for kraftig, og hvorfor vente, når man er sikker)

4 kommentarer :

 1. hvor er den cool, enkel og virkelig smuk!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have! Jeg er SÅ glad for den allerede! Jeg kan godt mærke, at jeg er ved at blive afhængig!

   Slet
 2. æj, hvor er den dejlig. Lækker placering! :-) Nu glæder jeg mig da bare endnu mere til at få min egen om en lille månedstid.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have Sabrina! Jeg er selv helt forelsket i den. Og du kan godt glæde dig! Trods smerten, er det en fantastisk ting!

   Slet