onsdag den 30. maj 2012

DEN DYBE RYG

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket


I dag har jeg købt 2 nye kjoler, dog er de den samme model. Jeg har købt disse kjoler fra H&M (divided - black) og er rigtig glad for dem. De er rigtig fine og kan brugese til enhver lejlighed. Ryggen gør et eller andet ved dem. De er også blevet udsolgt i sort fra i går til i dag i vores lokale H&M. Det er ret vildt. I dag har jeg den sorte på med mine creepers og grimt opsat hår med en million milliard hårnåle i. WUHU FOR KORT HÅR.

I MORGEN SKER DER NOGET SPÆNDENDE, OG JEG GLÆDER MIG...

8 kommentarer :

 1. Hvor er første og andet sidste billede dog dejlige :-) Hvordan ser resten af kjolen ud, er der elastik i taljen og sådan noget? Leder nemlig efter en ny kjole med den slags rygudskæring :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak min søde Sabrina! Jeg laver et indlæg her meget snart, hvor i får dem at se helt rigtigt ;-)

   Slet
 2. Jeg er også reeet interesseret i at se resten.. Er den på webshoppen, for så kunne man se den der? :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg laver et indlæg, hvor I kan se dem! ;-)

   Slet
 3. Et lille tip fra en der har stået i samme (hår)situation: Drik masser af appelsinjuice, spis en helvedes masse youghurt og hvis du er meget desperat, så prøv at tage et tilskud af B-vitamin :-) Mit hår begyndte at vokse 3-4 cm ekstra om måneden, da jeg startede på ovenstående.

  SvarSlet
  Svar
  1. Uhh! Det lyder som en skide god idé! Det vil jeg begynde på! Tak søde Michelle!

   Slet
 4. Svar
  1. Tak søde Clara, det betyder meget <3

   Slet