onsdag den 30. maj 2012

ALVA - DEN SMUKKESTE I VERDEN

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket
Alva Harju.. Hun er fantastisk. Hun er svensker, ja, selvfølgelig er hun det. Skide irriterende så skønne svenskere kan være. Men det er fra hende og hendes tvillingesøster, Wilma, jeg finder stort set al min inspiration. De taget de smukkeste billeder med de smukkeste lokationer. Jeg vil ikke engang skrive om dem mere, gå dog bare inde på hendes blog, og bliv forelsket. De har også andre personlige blogs og så videre. Men tjek dem her ud først.

2 kommentarer :

  1. hvor sjovt! Har netop et indlæg om de selvsamme to blogs liggende planlagt til senere udgivelse på min blog :-) Så må erklære mig helt enig med det her indlæg!

    SvarSlet
    Svar
    1. Det vil jeg glæde mig til at læse! Men de to kvinder er jo fantastiske.

      Slet