torsdag den 12. april 2012

HVEM ER HUN?

Photobucket
Det er der nok mange af jer der tænker. De sidste mange uger er der kommet mange nye læsere til, og jeg skylder nærmest en forklaring om mig selv, så de ved, hvem det er der sidder bag skærmen.

Men jeg hedder Amalie Remond Spens, jeg er 17 år, men bliver dog 18 her d. 5. maj, som jeg forresten glæder mig ufattelig meget til. Jeg er født i Næstved og bor her stadig. Jeg går på Næstved Gymnasium og HF i 2.g i en samfundsfaglig klasse. Jeg har fransk i skolen og har franske rødder i min familie. Jeg bor hjemme hos min søde forældre sammen med storebror. Jeg ejer et nikon D3100, som snart runder et år. Det er min bedste investering indtil videre. Siden jeg var lille, har jeg altid gerne ville have et ordentligt kamera, og nu hvor jeg har et, behandler jeg det, som min lille baby. Jeg arbejder i H&M i Næstved Storcenter. Det er det bedste arbejde, som jeg kunne forestille mig, og jeg har de bedste kollegaer. Jeg har en kæmpe kærlighed for kjoler, rygsække og sneakers. Jeg laver tit om på mit værelse og går meget op i at det skal være hyggeligt. Min yndlings farve er blå og jeg elsker chokolade. Jeg går ikke så meget i sort og elsker at klæde mig lidt gammeldags. Jeg har været HELT korthåret, à la Emma Watson, og mit mål lige nu er at blive langhåret, så derfor har jeg en fin lille farmor page. Stil meget gerne spørgsmål, hvis der er noget andet, som I gerne vil vide. Spørg løs!

Og til forskel for mange andre.. Jeg kan IKKE lide Mary-kate & Ashley. Bum.

2 kommentarer :