fredag den 3. februar 2012

SÅ KOM DE ENDELIG, MINE CREEPERS(HJERTE)

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket
Jeg bestilte de her creepers, så snart jeg fik løn! Jeg blev så glad da min mor skrev, at de var kommet. Og de blev sendt i går og er her i dag. Det er godt nok god service! Men de har godt nok også været dyre, men jeg har ville have nogle så længe, så de har virkelig været pengene værd og så passer de perfekt. Jeg skal have dem på til gymnasiefesten i aften! Mærket på skoene er Underground.

Jeg er en meget glad pige + vi har afleveret SRO i dag, så nu er jeg tilbage på bloggen!

6 kommentarer :

 1. De er virkelig cool!
  Dine billeder er altid så flotte. Hvilket kamera har du? Og har du nogle gode tricks til fotografering? :)

  SvarSlet
 2. Mange tusinde tak Marie!!! Jeg er virkelig glad for dem.

  Men jeg har et Nikon D3100, og mit råd til dig er:
  1. UDNYT LYSET! Jeg bevæger mig altid udenfor når der er solskin, ellers taget jeg næsten kun billeder på mit værelse, når solen kommer her ind, for blitz ødelægger som regelt et billed, pga. det bare ser falsk ud. Men helt klart det vigtigste!
  2. Tag mange billeder!
  3. Fuck på at folk kigger mærkeligt.
  4. Få inspiration på nettet. Det kan være ligemeget om du kopirer altid, for billederne bliver alligevel aldrig ens. Der jeg får min største inspiration er på Instagram(En app til iphone), hvor jeg følger en bruger der hedder Carly__. Hun er virkelig fantastisk.
  5. Ikke for mange ting kørende -> Altså ikke have rod i baggrunden eller for mange ting. Så bliver det bare så roddet at se på.
  6. Lær at bruge dit kamera -> Jeg er ikke kamera nørd, men eksperimenter, så skal det nok blive godt.

  Jeg kan ikke lige kommer på mere lige nu, men tror snart at jeg laver en guide til, hvordan jeg taget billeder ;-)

  Håber at du kan bruge det til noget, trods at det nok ikke er den mest inspirerende information ;-)

  Kram Amalie

  SvarSlet
 3. Man kan altid bruge andres metoder som inspiration. Det er sådan man fornyer sig :)
  Elsker også instagram! Hvad hedder du selv på instagram?

  SvarSlet
 4. Jeg hedder amaliers ;-)
  hvad med dig?

  men du skal virkelig tjekke Carly__ ud!

  SvarSlet
 5. Jeg hedder mariematzen
  Følger også Carly__ nu - mega fede billeder, tak for tippet :) Der er også en fyr der hedder thomasguy han har nogle flotte billeder.

  SvarSlet
 6. Følger dig også nu! ;-)

  ja, han er virkelig dygtig! Men jeg er virkelig forelsket i Carly!

  SvarSlet