fredag den 10. februar 2012

MINE FARVORITBLOGGERE #2 | ANEWSITUATION

Photobucket
Kvinden der styrer ANEWSITUATION er den smukke Caroline Hulbæk, som jeg selv, er fra Næstved. Jeg har aldrig set Caroline som et forbillede og kan jeg da ikke lade vær med at stirre når jeg ser hende, bare fordi at hun er så rå og inspirende. Jeg synes helt klart, at hun er et kig værd, fordi hun nogle gange lægger de mest smukke billeder ud af sig selv og så har hun en unik stil. Jeg kan god lide hende fordi at hun bare er anderledes, og ikke ligesom alle de andre typiske bloggere fra provinsen. Jeg kan kun anbefalde hende varm! Hun har dog ikke blogger så  meget på det sidste, men hun er ventetiden værd. Hendes blog er hovedsalig billeder af hende selv eller hendes venner. Hun skriver nogle gange om lidt mode og sådan, men ikke på den typiske måde. Tjek hende ud på bloggen her.

3 kommentarer :

 1. Det er i hvert fald nogle vildt smukke billeder du har samlet af hende!
  Tak for tippet :)

  SvarSlet
 2. Jeg savner hendes fantastiske billeder! Det er så ærgerligt, at hun ikke blogger så ofte længere, men som du selv skriver: Hun er ventetiden værd.

  SvarSlet
 3. Det var så lidt Marie!
  Og ja Anne Sofie.. Det er virkelig en skam, men hold kæft hvor jeg beundrer hende. Hun er virkelig wow.

  SvarSlet