torsdag den 16. februar 2012

BLOG AWARDS

Gør jer forberedt på et meget langt indlæg..
Photobucket
Bloggen her hedder Stine Juhl, og jeg har faktisk ikke fulgt hende så længe, men hendes blog har et eller andet, som jeg godt kan lide. Hendes blog har et hjerte og handler faktisk næsten ikke om tøj eller noget af de andet typiske gejl. Jeg kan anbefalde hende og hun er helt klar hver at bruge krudt på. Jeg kan ikke sige så meget om bloggen, men jeg følger med og ser, hvad den byder på.


Photobucket
Den næste som jeg synes fortjener mere opmærksomhed er bloggen Elisabeth, som er styret af Elisabeth(sjovt nok), er fra Næstved (ligesom jeg) og går på gymnasiet på samme årgang som jeg. Jeg har kendt Elisabeth i mange år, og hun er et dejligt menneske. Hun er så rar, flot og har en rigtig fed stil. Hun har næsten lige lavet bloggen, så hun er en nybegynder, men jeg synes, at I skal tjekke hende ud, for jeg tror, at hun kan komme langt, når hun er så smuk. Credit til hende.


Photobucket
Denne blog hedder Blackside Bird og er styret af Sofie Louise. Jeg er kun lige gået i gang med at følge bloggen, så jeg kender stort et intet til hende. Jeg synes bare, at hun fortjener en plads, fordi at hun er så smuk. Det skal der vel også være plads til. Køn er hun fandeme!


Photobucket
Bloggen Mode Revisited er helt klart en af mine yndlings bloggere og jeg forstår næsten ikke, hvorfor hun ikke er større. Kvinden bag bloggen hedder Anne Sofie og hun har en unik skønhed og hendes blog virker bare så gennemført og professionel. Jeg kan virkelig kun varmt anbefalde hende. Hun har så smukke tatoveringer og en rigtig fed stil. Hun falder rigtig meget lige i min smag og hun skal virkelig have meget ros for sin blog. Hendes blog er engelsk, så den også er åben for udenlandet.
Tag et kig, og hvis du ikke kan lide det, må du være et skarn ;-)


Photobucket
Den sidste blog er bloggen Dilemmaet, som virkelig også ligger højt på min liste over yndlings bloggere, og måske endda nummer et. Emma styrer bloggen og har sit meget flotte og karakteristiske røde hår. Hun har et kæmpe talenet for fotografi ,og jeg finder meget inspiration i hende og hendes billeder. Jeg er ærligt talt forelsket i hendes blog, og jeg vil ikke sige andet, en tjek hende ud og lad jer blive forelskede.


Jeg har forresten modtaget endnu en blog award fra Nana , jeg har valgt ikke at "tage imod den", da jeg synes ét indlæg om blogawards er nok. Men tusinde tak Nana, det varmer om mit sydsjællandske hjerte.

5 kommentarer :

 1. Hold nu helt op, søde Amalie. Jeg blev jo helt blæst bagover, da jeg læste denne super flotte anbefaling eller award, eller hvad man nu skal kalde den. Jeg kan slet ikke takke dig nok for de søde, søde ord. Du er total yndlings lige nu, du er. Af HJERTET tak!

  SvarSlet
 2. Mange gang tak - Blev virkelig glad for at se det du har skrevet om min blog. Takkker utrolig mange gange for de søde ord. Du har nu selv en helt fantastisk blog selv :)

  SvarSlet
 3. Årh, hvor er du sej! Tak, for det. Made my day. Det gør mig rigtig glad!

  SvarSlet
 4. Din. Blog. Er. FANTASTISK. Virkelig! Jeg tror jeg har fået et riiimelig stort blog-crush her. Fortsæt det gode arbejde og hav en lækker weekend!
  Jeg vil nu gå ombord i dine indlæg og blive fast læser!

  SvarSlet
 5. Anne Sofie, Stine og Emma.. Altså, jeg kan jo kun skrive godt om jeres blogs. De er jo skide gode! I fortjener hvert et ord søde piger.

  Og Clara.. Jeg takker virkelig mange gange for de dejlige ord. Jeg er så glad for, at du vil læse med! Du har uden tvivl givet mig et kæmpe smil på læben. Tak dit søde kvindemenneske!

  SvarSlet