fredag den 6. januar 2012

OMBRE

I går farvede jeg mit hår. Jeg har MEGET længe har villet gøre dette, men mit hår har bare været alt for kort.. Hvis det stod til mig, ville jeg farve det en pastel farve, men det venter jeg nok med, hvis jeg overhoved tør. Men så skal det hvertfald have noget længde. Min mor kan rigtig godt lide det, og synes ligesom at der er kommet lidt spil. Jeg fik meget hjælp fra en sød ung kvinde fra youtube, hvor hun havde lavet en DIY, og forklaret det hele meget grundigt. Hendes hår er SÅ fantastisk. Se videoen her.
Photobucket

5 kommentarer :

 1. Orv, det ser fedt! Det skulle man måske prøve. Jeg kunne godt trænge til lidt forandring i håret :)
  Rigtig fin blog du har, håber du vil kigge forbi min.

  SvarSlet
 2. Tak skal i begge to have, Marie og Caroline! Jeg er virkelig også glad for det, og har fået SÅ godt respons på det.

  Men mange tak for det Marie! Jeg har tjekket din blog ud, den ser rigtig fin ud!

  Tak for dejlige kommentare, bliver så glad!

  SvarSlet