lørdag den 24. december 2011

GLÆDELIG JUL ALLE SAMMEN!

der er sket så meget for tiden! Og det er jul i dag!? Det fatter jeg slet ikke...Har arbejdet hele måneden væk, og nu skal jeg sidde i aften og savle over den lækre mad, pakke gaver op og være rigtig jule-agtig.. Jeg er slet ikke i julestemning, og jeg er egentlig i halvdårligt humør lige nu, men det bliver vel bedre, når jeg har været i bad og i kirke og så videre. Går I i kirke juleaften? Jeg får helt dårlig samvittighed, fordi at jeg ikke er der noget oftere, for jeg er troende. Men det er altid svært at finde tiden, men det er vel bare en dårlig undskyldning.. Men nu sidder jeg har på min nye iPad og skriver dette oplæg (ja, den kom med posten i går!)i mens jeg spiser min fars nybagte boller, dog har jeg ingen appetit.. Men den har bare at komme til i aften!!! Jeg skal spise til jeg ikke kan gå.. I år skal vi fejre jul hos min faster, og det er HELT nyt! Det bliver sjovt at holde jul med min jævnaldrende kusine, håber på at tage lidt billeder. Vejret er også fantastisk i dag. Mums.

Jeg var forresten til julefrokost med klassen i onsdags, det var virkelig sjovt! Jeg har 200/300 billeder på min computer, og smækker nogle her på bloggen de næste par dage, hvis jeg har tid. Arbejde, julefrokost og flere julefrokoster... Puha, det er det værste. Alt det julefrokostmad og ALT for mange mennesker i H&M, som skal have byttet deres tøj. Øv, får bare stress af at tænke på mine 10-timers vagter... Wish me luck! Men nu vil jeg smuttet i bad og bare komme til at se lidt ordentlig ud.

God jul alle sammen og jeg håber at I får en FANTASTISK JUL! Kys og kram Amalie. Ps. Billedet er fra julefrokosten ... More to come
Photobucket Pictures, Images and Photos

2 kommentarer :

  1. Glædelig Jul!

    Går ikke selv i kirke - det har vi aldrig gjort, og det har jeg det fint med. Jeg er heller ikke så troende (:

    SvarSlet
  2. Jeg får en vis fred ved at at gå i kirke, men det er nok bare mig!

    SvarSlet